Lazarus 3.2 (2024.02.28.)
Letöltés

Felhasználói regisztráció


Honlapunk és a fórum tartalma (beleértve a feltöltött fájlokat) elérhető regisztráció nélkül is.

Amennyiben regisztrálod magad honlapunkon a következő lehetőségek nyílnak meg:

  • Hozzászólhatsz, illetve kérdést tehetsz fel a Fórumban
  • Fájlokat tölthetsz fel a Letöltőközpont adatbázisába
  • Free Pascal / Lazarus témájú híreket és cikkeket írhatsz a főoldalra

A regisztrációval együtt hírlevelünkre is automatikusan feliratkozol (ez a gyakorlatban csak az új változatokról szóló értesítéseket jelenti), illetve elfogadod az adataid kezelését is, melyről Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashatsz bővebben. A feliratkozás állapotát bármikor megváltoztathatod a regisztrációs adataidnál.
Mielőtt folytatnád mindenképpen olvasd el "A fórum használata" című írásunkat!

Egy felhasználó csak egy fiókot regisztrálhat! A regisztráció véglegesítéséhez az adminisztrátorok jóváhagyása szükséges, ami szabadidő függvényében 1-2 órán belül megtörténik, de akár néhány napig is várathat magára.
Ha nem találod a beérkező üzeneteid között az aktiváló hivatkozást tartalmazó levelünket, ellenőrizd a szemetek mappáját is. Ha ott sincs akkor ellenőrizd a szemétszűrő beállításait, a túl szigorúra beállított szűrés miatt ugyanis előfordulhat, hogy nem kapsz meg fontos leveleket sem.
Bizonyos levélcímek regisztrálását rendszerünk automatikusan megtagadhatja, elsősorban akkor ha az adott tartományból korábban sok spam regisztráció történt.

Probléma esetén (például ha a regisztráció nem sikerül) vedd fel velünk a  kapcsolatot!

Add meg a regisztrált e-mail címed, melyre küldünk egy ellenőrző kódot. Az ellenőrző kód átvétele után tudod megadni az új jelszavad.